BTT 

La Molarenca

CURSA POSPOSADA PER A L'ANY 2025


Informació important de La Molarenca.

Per desgràcia, en han comunicat que a causa de motius organitzatius, la cursa de BTT "La Molarenca" haurà de ser posposada fins a l'any 2025. Tot i que és una decisió difícil, és la millor opció per garantir una experiència òptima i segura per a tots els participants.

Ens agradaria expressar el nostre sincer agraïment a tots els involucrats en la preparació d'aquest esdeveniment, des de l'organització fins als col·laboradors, voluntaris i, per descomptat, els ciclistes. Entenem que aquesta notícia pot ser decebedora per a molts de vosaltres, però esperem que compreneu la importància de prioritzar la seguretat i el benestar de tots els implicats.

Tot i això, volem animar-vos a mantenir-vos entusiastes i preparats per a la cursa de l'any 2025. Els organitzadors estan compromesos a fer que sigui una experiència inoblidable i emocionant per a tots. Aprofiteu aquest temps addicional per entrenar, preparar-vos i mantenir la passió per aquest esport vibrant i saludable.

Moltes gràcies per la vostra comprensió i suport continu. Esperem veure-us a tots a la línia de sortida el proper any, preparats per a un nou capítol emocionant de la cursa "La Molarenca".

Inscripcions:

Inscripcions limitades a 150 participants.

Inscripcions anticipades: del dimarts 23/4/2024 al 24/5/2024 a les 23:59 h.

Anticipada (fins al 17/5/2024 a les 23:59 h): 21€ els federats i 25€ no federats.

Última setmana (del 18 al 24 de maig): 26€ els federats i 30€ no federats.

El dia de la prova no es faran inscripcions.

Aquesta prova no està coberta per l’abonament anual de la Xallenger.


Recorregut:

26 kms i 750m de desnivell


Horaris:

– 9:00 h. sortida XC-Sprint

– 9:15 h. sortida ebike.

– 12:00 h. entregada de trofeus.


Trofeus:

3 primers i 3 primeres de la modalitat XC-Sprint